Thursday, 29 September 2016

Baju Support Tulang Belakang

Produk : FST MAGNETO - Jenama Baju Tulang Belakang No.1 dan paling laris di Malaysia.

Siapa boleh pakai baju support ini?
》 Abg2, akak2 yang kerjanya angkat berat, petani/peladang, pekwrja kikang/gudang, driver/rider yang selalu jalan jauh, penghidap slip disc, scoliosis, kerja duduk lama di ofis, warga tua yg postur badan bongkok, ahli sukan dan juga ibu2 yang dalam pantang.
FST MAGNETO - dengan fungsi MAGNET KHAS bagi membantu merawat dan melegakan lgi sakit belakang.

Kini PROMOSI FREE POSTAGE S/M..dengan syarat cepat2 DM/WHATSAPP "BSB" ke 0127879949
#sakittulang
#sakitbelakang #bajusupportulangbelakang #slipdisc

Harga produk: Rm90 -rm100 ikut saiz  Free postage S/M

Fb page : https://www.facebook.com/Sumilovely-Collections-974982565878328/

Ig : @sumi_lovelyshoppe

Kawasan / Negeri : Seluruh Malaysia

Nama jemaah: Sumiah Bt.Kasim

No tel: 0127879949 -Whatsapp

No ahli:  ATJ 116
Read More...

Steamboat & Gril Pan


Tajuk/headline:

Details produk: Kenapa ramai orang suka Memiliki Steamboat & Grill Pan ni!!!!!

✔Menggunakan Dulang Non-Stick yang tidak melekat dan selamat.
✔Menjimatkan masa dan usaha untuk menyediakan
✔Tidak mengeluarkan asap dan debu.
✔Makan dengan Keluarga tersayang.
✔Produk ini berfungsi 2 & 1 boleh buat steamboat dan BBQ.
✔Mudah membuat steamboat tanpa menggunakkan arang
✔Tidak melekat dan mudah dibersihkan.
✔Diet tanpa makan berminyak.
✔Tanpa dapat kotorkan dapor.
✔Menjimatkan ruang tempat.untuk menyimpan
✔Ringgan dan mudah digunakkan.
✔Sangat sesuai untuk INDOOR dan OUTDOOR.

Banyak Sebab Kenapa Kita kurang digalakan Menggunakan Pemanggang yang Menggunakan Arang.

✔Waktu menyediakan yang lama.
✔Memerlukan anda membuat bara api
✔Memanggang dengan agak lama dan tak sekata.
✔Sukar membersihkan.
✔Ia mengeluarkan asap yang banyak
✔Asap dan karbon monoksida akan memenuhkan ruang dalam rumah yang boleh memedihkan mata dan susah bernafas.
✔Boleh mendatangkan kebakaran.

Diperbuat Daripada

spesifikasi:
-Stainless Steel + Enamel
- Kuasa: 1650W
- Kuasa: 220V - 50Hz
- Suhu boleh laras: 0 ~ 240 darjah C
- Warna: merah hitam
- Berat: 5 kg
- Orign: Korea Manufactrin technology in Taiwan

Saiz : 18cm (tinggi) x 29cm (Lebar) x 69cm (Panjang)
Guna Elektrik 1500-1800 watt.
Size kotak: 12” x 36”

SERIUS BUYER ONLY
=========================

>>>whataspp "steamboat bbq" ke 012-7879949

Kami juga memberi WARRANTY selama SEBULAN jika produk yang diterima mengalami kerosakan pembuatan, kami sedia menggantikkan dengan yang baru!!!

Harga produk: Rm170 free postage S/M

Fb page : https://www.facebook.com/Sumilovely-Collections-974982565878328/

Ig : @sumi_lovelyshoppe

Kawasan / Negeri : Negeri Sembilan

Nama jemaah: Sumiah Bt.Kasim

No tel: 0127879949

No ahli:  ATJ 116
Read More...

Wednesday, 28 September 2016

Pertanyaan Hazrat Asma r.anha mengenai ganjaran bagi kaum wanita

Taklim: kisah para sahabat
Semangat keagamaan di kalangan wanita

Pertanyaan Hazrat Asma r.anha mengenai ganjaran bagi kaum wanita

Hazrat asma binti yazid r.anha ialah seorang wanita ansar. Beliau telah datang kepada Rasulullah s.a.w dan berkata,

“Ya rasulullah, tuan terlebih dahulu saya kasihi daripada kedua ibu bapa saya. Saya ialah utusan drp wanita-wanita islam untuk berjumpa dengan tuan. Sesungguhnya tuan diutuskan sebagai nabi untuk kaum lelaki dan juga wanita. Sebab itulah kami Jemaah kaum wanita beriman dengan tuan dan Allah s.w.t. Tetapi kami tinggal dalam empat penjuru rumah dan sentiasa berada di sebalik tabir. Kami ialah teman kaum lelaki di dalam rumah. Keperluan hawa nafsu mereka disempurnakan melalui kami juga. Kami menanggung anak-anak mereka di dalam perut kami. Namun demikian, kaum lelaki mendahului kami dalam banyak amal kebajikan. Mereka dapat bersolah Jumaat, bersolah secara Jemaah, mereka menziarahi orang sakit, mereka menghadiri upacara jenazah, menunaikan haji demi haji atau umrah  dan lebih daripada itu mereka berjuang di jalan Allah s.w.t. Apabila mereka pergi haji atau umrah ataupun berjihad kami kaum wanitalah yang menjaga harta mereka. Kami menenun pakaian untuk mereka dan kami menjaga anak-anak mereka. Apakah kami tidak mendapat sebahagian pahala mereka?”

Setelah mendengarkan ini, Rasulullah s.a.w berpaling kea rah para sahabat lalu bersabda, “ Adakah kamu pernah mendengar seseorang yang bertanyakan soalan agama yang lebih baik dari wanita ini?”

Para sahabat menjawab,” kami tidak terfikir yang wanita juga boleh menanyakan soalan sedemikian.”
Selepas itu Rasulullah s.a.w berpaling kpd Hazrat Asma lalu bersabda,

“Dengar teliti serta fahamkan dan kemudian pergilah beritahu kepada wanita-wanita yang telah menghantar kamu. Layanlah suami kamu dengan baik dan carilah kesukaannya serta tunaikan kesukaannya itu maka pahala bagi kesemua amal kebajikan tadi ialah sama antara kamu dengan mereka.”

Maka kembalilah Hazrat Asma dengan penuh gembira setelah mendengar jawapan tersebut.

Keterangan

Kaum wanita hendaklah mengadakan hubungan yang baik dengan suami mereka serta mentaati mereka. Ketaatan terhadap suami merupakan satu amalan yang berharga ttp kaum wanita terlalu lalai dalam perkara ini.

Suatu ketika para sahabat bertanya kpd Rasulullah s.a.w, “orang-orang Ajam (selain bangsa Arab) sujud kepada raja-raja dan ketua mereka. Sepatutnya tuan lebih layak untuk disujud. Izinkanlah kami sujud kepada tuan”

Rasulullah s.a.w melarang mereka drpd sujud dan bersabda,” sekiranya saya memerintahkan seseorang itu untuk sujud kepada sesuatu selain daripada Allah s.w.t, sudah pasti saya akan memerintahkan wanita-wanita sujud kepada suami mereka”.
Solat daripada dua golongan tidak akan naik ke langit melepasi kepala mereka iaitu seorang hamba yang melarikan diri daripada tuannya dan seorang wanita yang tidak taat kepada suaminya.

Oleh
Syaikhul Hadith Maulana Muhammad Zakariyya Rahmatullahi alaih


Read More...

Perjalanan Nabi s.a.w ke Taif

Taklim: Kisah para sahabat
Kisah para sahabat: Tabah teradap kesusahan untuk agama

Tidak mungkin bagi orang yg lemah spt kita utk menanggung kesusahan & kepayahan dlm menyebarkan agama sebagaimana yg telah ditanggung oleh Rasulullah s.a.w dan para sahabat r.anhu. Malah niat untuknya juga susah. Kitab-kitab sejarah penuh dgn kisah2 sedemikian ttp untuk beramal dgnnya telah menjadi perkara yg asing. Malah kita tdk ingin pon bersusah-payah untuk mengambil tahu kisahnya. Bab ini dinukilkan beberapa kisah sebagai cth.

Perjalanan Nabi s.a.w ke Taif

Setelah mendapat tugas kenabian, Nabi s.a.w telah menjlnkan dakwah di Mekah selama 9thn & terus berusaha demi islah dan petunjuk kaum Baginda s.a.w. Di kalangan Baginda s.a.w, hanya segelintir yg memeluk islam dan sebahagiannya tidak memeluk islam. Majoriti orang Mekah cuba menyusahkan Nabi s.a.w serta para sahabat dgn pelbagai cara yang ada.

Di Mekah, bapa saudara baginda s.a.w, Abu Talib byk membantu baginda s.a.w. Namun apabila beliau meninggal dunia, penduduk Mekah semakin berleluasa menyiksa orang islam sehingga baginda s.a.w membuat keputusan utk berhijrah ke Taif. Di sana terdpt Kabilah Thaqif yang ramai bilangannya. Jika Berjaya mengislamkan mereka maka kaum muslimin di Mekah akan mendapat perlindungan & Taif akan menjadi pusat penyebaran islam.

Namun apa yg dicita tidak kesampaian. Apabila sampai di sana, baginda s.a.w dicemuh dan dilayan penuh kasar sedngkan bangsa arab sememangnya dikenali amat menjaga tetamu. Tetapi baginda dicemuh dgn kasar oleh pembesar-pembesar di Taif.

Pembesar 1: “Hoi! Engkaukah orangnya yang Allah s.w.t hantar sebagai nabi?”
Pembesar 2: “Tiadakah orang lain drp kamu yang Allah s.w.t temui utk diutus sebagai nabi?”
Pembesar 3: “Aku tdk ingin berbicara dgnmu.Kerana kalaulah kamu sememangnya seorang nabi sebagaimana didakwa maka  mengingkari percakapanmu mendatangkan musibah dan sekiranya kamu seraong pendusta, aku tidak ingin bercakap dgn orang seumpama kamu”

Tetapi baginda s.a.w tetap cuba bercakap dgn orang-orang disekelilingnya kerana baginda s.a.w ialah sorang yang berhemah dan sangat cekal. Malangnya tiada orang yang menerima. Maka, pulanglah baginda s.a.w dgn perasaan hampa. Lebih teruk, mereka menghantar kanak-kanak utk mengejek, mengejar dan melontar baginda s.a.w dgn batu hingga berdarah dari kedua-dua kasut baginda s.a.w. dalam keadaan itulah baginda s.a.w pulang.

Apabila selamat, baginda s.a.w berdoa,

“Ya Allah, kepadaMu aku mengadu kelemahanku, kekurangan daya upaku dan kehinaanku pd pandangan manusia. Ya! Arhamrrahimin! Engkaulah Tuhang org yg ditindas. Engkaulah Tuhanku. Kepada siapakah Engkau menyerahkan diriku ini, kepada orang asing yg akan menyerang aku atau  kpd musuh yang menguasai aku? Sekiranya Engkau tidak murka kepadaku maka aku tidak peduli. Namun, afiatMu sudah cukup bagiku. Aku berlindung dgn nur WajahMu yang menerangi segala kegelapan dan eratur di atas nur itu urusan dunia dan akhirat, drpd Engkau menurunkan kemarahanMu kepadaku atau Engkau murka kepadaku. kepadaMulah aku tetap merayu sehingga Engkau reda. Tiada sebarang daya (untuk melakukan kebaikan) dan tiada upaya (untuk meninggalkan kejahatan) kecuali dengan petunjukMu”
Dengan doa itu, datanglah malaikat Jibrail a.s memberi salam dan berkata,

“Allah s.w.t telah mendengar perbualan kaum itu dgn tuan dan tlg mendengar jawapan mereka serta menghantar satu malaikat yg bertanggungjawab ke atas gunung-ganang. Perintahkan shj malaikat tersebut untuk melakukan apa saja kehendak tuan”

Lalu, datangla malaikat tersebut,

“Saya akan menunaikan segala perintah tuan. Sama ada diperintahkan supaya saya melaga-lagakan bukit bukau di kedua arah supaya mereka semua akan hancur atau apa sahaja hukuman yang tuan tetapkan”

Baginda s.a.w ialah seorang yang amat pengasih lagi berbelas kasihan. Baginda s.a.w menjawab,

“Aku tetap menaruh harapan kpd Allah s.w.t bahawa walaupun mereka ini tidak memeluk islam, pasti akan lahir org yg akan menyembah Allah s.w.t dan beribadat kepadaNya di kalangan anak-anak mereka”

Keterangan

Inilah dia akhlak peribadi mulia seorang ang kita kononnya berbangga-bangga menjadi pengikutnya. Sebaliknya, apabila kita sendiri mengalami sedikit kesusahan atau dilempari dgn kata-kata kesat, kita akan menjadi begitu marah sehingga menaruh perasaan dendam yang tidak padam-padam. Kezaliman demi kezaliman kita lakukan ke atasnya sedangkan kita mengaku yang kita ialah pengikut Nabi Muhammad s.a.w. Setelah menanggung kesusahan dan penderitaan yg begitu dahsyat, Baginda s.a.w sendiri tidak pun mendoakan keburukan atas mereka dan tidak juga mengambil sebarang tindak balas.


Oleh
Syaikhul Hadith Maulana Muhammad Zakariyya Rahmatullahi alaih


Read More...

Tilam Fiber Aira

Tajuk/headline: Tilam Fiber Aira

Details produk:
* Tilam Single Fiber
√ empok...gebu
√ kain cotton yg sejuk...tilam tidak panas
√ sesuai buat tempat lepak depan tv
√ sesuai utk ibu berpantang
√ jimat ruang - boleh gulung
√ sesuai untuk day bed
√ tebal - 3 inci, berat - 7 kg
√ size = 35 inci x 70 inci
P/S : Kaler yg di hantar secara random

Harga produk:
1 tilam Rm 100 siap kos pos
2 tilam Rm 170 siap kos pos
(Harga utk semenanjung malaysia)


Link (fb/blog/ig): www.facebook.com/Aira.Azihan
Ig : @airaazihan

Kawasan / Negeri : Johor Bharu, Johor

Nama jemaah: Noor Azihan Bt Abd Aziz

No tel: 012-7854471

No ahli:  216
Read More...

Slim7D Ubat Untuk Kurus

Tajuk : SLIM7D (ubat tuk kuruskn badan)

Harga produk: rm87 sekali pos

Kawasan / Negeri :klang selangor

Nama jemaah: mazlifaa/harraz mazlim

No tel: 0184049707

No ahli:  atj 161




Read More...

Pendrive 8G




Tajuk/headline: Pendrive 8G

Details produk: 200++ lagu video kanak2 , cerita kartun kanak2 , doa kanak2

Harga produk: Pendrive TV RM30 , Pendrive Tab RM40

Link (fb/blog/ig): whatsup only

Nama jemaah: * Kak Katija/Aqma*

No tel: 0173899094 /0142273948

Daerah/negeri (khasnya COD): COD Klang  postage RM5

No ahli:  ATJ072
Read More...

Buku Best Seller






Tajuk/headline: Buku BESTSELLER👍👍

Details produk:Menjual buku pelbagai genre Dari 70 orang penulis dan lebih  2000 tajuk

Harga produk:pelbagai

Link (fb/blog/ig): http://www.facebook.com/yourbookclickshop/

Kawasan / Negeri :seluruh Malaysia

Nama jemaah: Nursyazrah mhd yusoh

No tel: 0137318549@0196156328

No ahli:  atj80
Read More...

BLACKBOARD STICKER

Tajuk/Headline:
BLACKBOARD STICKER

Detail Produk:

=>mudah digunakan dengan menampal pada permukaan yang rata dan boleh ditanggalkan semula.

=>sangat mudah dipasang dan dibersihkan selepas digunakan.

=>mudah dipotong mengikut saiz yang dikehendaki kerana ada grid line.

=>yang paling utama jangan risau tangan anak kotor, kami sediakan sekali 'chalk holder' ala-ala pensel tekan.

Ukuran  (45cm x 200cm)

Harga produk:RM30
Postage: RM 7 Semenanjung

Link (fb/blog/ig): http://www.facebook.com/ummi.a.mawaddah

Nama jemaah: Suhaiza Sulaiman

No  fon : 019-3956984

Daerah/negeri (khasnya COD): Tiada COD. Pembelian secara ONLINE dan secara POS sahaja.

No ahli:  ATJ 057
Read More...

Borong & Runcit Telekung Solat.

Tajuk/headline: Borong & Runcit Telekung Solat.

Details produk: pelbagai jenis telekung solat

Harga produk: Harga mampu milik.

Link (fb/blog/ig): www.facebook.com/borongtelekungsolatazila

Nama jemaah: noor azila

No tel: 0192989202

No ahli:  ATJ172
Read More...

Produk Kecantikan Firmax3


Tajuk/Headline : PRODUK KECANTIKAN, KESIHATAN & PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN

Details produk : Firmax3, slimax3,soulmax3 & O2Max3

Harga produk : RM170 (RM330/1set/2kotak+free membership)

Link fb : https:// www.facebook.com/juliyana maslam/

Nama jemaah : Juliyana Maslam

No hp : 016-6417592
Read More...

Baju Kurung Cotton


BAJU KURUNG COTTON TERLAJAK MURAH

English cotton yg sangat selesa, kurung moden yg sejenis yg loose cutting,quality kain insyaAllah terbaik tidak kecut,tidak turun kaler

Rm65 +pos sm rm7 dan pos ss rm10

Fb dan ig : nor amanila saarin

Nama jemaah: nor amanila saarin

No fon: 0135250447

Cod : kedah

No ahli : ATJ006


Read More...

Qaseh Gold Junior


Qaseh Gold Junior Teman Setia Si Manja
*************

Qaseh Gold Junior adalah formulasi makanan sunnah dan diperkayakan lagi dengan kehebatan BADAM, BAYAM & KISMIS.

Ia bercirikan anti oksidan dan anti bakteria yang antara lain:

✅ membantu tumbesaran,

✅menguatkan sistem imun,

✅meningkatkan tenaga & kecerdasan si manja anda.

Kandungan @ Ramuan Qaseh Gold Junior :
===============================

*kurma * madu * buah tiin * zaitun * habbatus sauda * delima * air zam zam * gam arab * zaffaran * gingko * pegaga * garam bukit * kismis * badan * bayam

Ramuan-ramuan yang tinggi nutrisi dan diperlukan untuk sistem imunisasi, minda dan kesihatan fizikal anak2.

Anak yang bagaimana perlu makan Qaseh Gold Junior?

1-yang memilih/tiada selera makan
2-yang kerap/sedang jatuh sakit
3-yang sukar makan ubat
4-yang suka makan makanan segera
5-yang tidak suka makan sayur
6-yang sedang mengalami alahan/batuk/selesema/kahak
7-yang ingin kekal sihat, cergas dan cerdas!

Sesuai dari 1 -12 tahun

Harga RM 72 incl postage

FB: Loanita Isman

Fanpage: Noorizwan Shoppe

Nama: Loanita Isman

Telp. : 011-33196808

Tiada COD, postage sahaja

No. Ahli: ATJ- 153
Read More...

Tudung Labuh Jenis Instant


Tajuk/headline: Tudung Labuh Jenis Instant

Details produk:*Nayla 2.0 by ESCARVES*

NAYLA 2.0 SERIES INSTANT SHAWL

DIDATANGKAN DENGAN 11 PILIHAN WARNA YANG BOLD BUT CANDY ❤❤

KENAPA WAJIB MEMILIKI NAYLA 2.0 SERIES INSTANT SHAWL ?
================================

** KELABUHANNYA MENEPATI SYARIAH (2.0m x 80cm) & (2.2m x 80cm - UPON REQUEST)
** 11 PILIHAN WARNA YANG MENARIK
** MATERIAL YANG SANGAT BEST DAN TIDAK JARANG
(Panoora Chiffon + Soft Cotton)
* JAHITAN BABY SEAM + TEPI yang DIJAMIN KEMAS dan selesa bila dipakai.
** SOLAT READY
** LABUH , BERALUN & TIDAK JARANG
** INNER ATTACHED (Inner dilekatkan sekali) so tak perlu pakai inner dah.
** SESUAI UNTUK SEMUA AKTIVITI

MACAM MANA NAK DAPATKAN NAYLA SERIES 2.0 ni 😱😱😱😱

📲 whatsapp +6018-9100852

Cara-cara tempahan Nayla 2.0 Tudung Labuh Instant Shawl:

1. Pilih kaler yang anda berkenan
2. Whatsapp kan gambar kepada talian 018-9100852
3. Saya akan maklumkan stok. Jika ada dan berlaku proses jual beli, saya akan maklumkan no bank untuk anda bank in atau buat bayaran
4. Barang terus diposkan ke alamat anda

Mudah bukan?

Harga Nayla 2.0 sangat berpatutan dengan kualiti dan saiz yang labuh :)

Harga size (2.0m x 80cm) : RM 59.00

Postage: RM 7 Semenanjung/ RM 11 Sabah Sarawak

Harga produk:*RM59.00*

Link (fb/blog/ig): http://emmemarinamohamad.blogspot.my/2016/09/tudung-labuh-instant-nayla-20-by.html

Nama jemaah: Emme Marina

No  fon : 018-9100852

Daerah/negeri (khasnya COD): Tiada COD. Pembelian secara ONLINE dan secara POS sahaja.

No ahli:  ATJ 003

Read More...

Wangian Dexandra



Tajuk/Headline : CERIAKAN HIDUP ANDA BERSAMA DENGAN DEXANDRA

Details Produk : Wangian yang diilhamkan dari jenama-jenam terkenal. Tahan lama dan juga boleh dibawa bersolat.

Harga Produk : RM 65 belum termasuk postage.

Link fb /blog : https://sariahawangsenik.blogspot.com

Nama jemaah : Sariah Awang Senik

No hp : 019-4075634
Read More...

Produk Kesihatan Cell Maxx


Tajuk/headline : PRODUK KESIHATAN TERBAIK DI ASIA PASIFIK

Details produk : CellMaxx

Apakah penyakit DEGENERATIF?

Satu-satunya punca manusia jatuh sakit adalah disebabkan sel di dalam tubuh mati lebih banyak berbanding dengan kelahiran sel baru secara semulajadi.

Pengambilan 1sachet  CellMaxx membebaskan 3-4juta sel stem dewasa dlm masa 1jam.

Sel stem ini berfungsi untuk membaikpulih & menggantikan kira2 220jenis sel yg mati dlm badan.

Penyakit degeneratif :
Diabetes
Kanser
Autism
Penyakit buah pinggang
Batu karang
Slip disc/sakit tulang belakang
Denggi
Ketumbuhan
Sakit sendi
Cyst
Fibroid
Tyroid
Sakit Lutut
SCID
Angin ahmar
Migrain
Resdung
Penyakit jantung
Gout
Darah tinggi
Parkinson
Psoriasis
Eczema
Jerawat
Tidur tak lena
Katarak
Kemurungan
Kebotakan
Bell palsy

Harga produk : RM300(2kotak+free membership+free postage.sabah&sarawak add RM10)

Link fb : https://www.facebook.com/cellmaxxkerteh/

Nama jemaah : Fatimah Ibrahim

No hp : 012-984 6547
Read More...

Kelas Blog Bisnes

Tajuk/headline: KELAS BLOG BISNES (ABDR)

Details produk:
✅Belajar langkah demi langkah cara membina blog yang betul dan berpengaruh, lengkap dengan borang tempahan, terma syarat belian, cara memasukkan FB, FANPAGES, cara masukkan gambar, gadget di blog

Belajar menghasilkan sebuah blog yang mudah dijejak pelanggan di carian google

Jadikan blog sebagai medium pemasaran online

Tidak perlu sewa tapak kedai yang mahal

Tidak perlu keluarkan wang upah pekerja

Kedai dibuka setiap hari (24/7)

Harga produk:  YURAN RM250 (BONUS 6 EBOOK)

Tempat : KELAS SECARA ONLINE DALAM GROUP FB

Link (fb/blog/ig): https://www.facebook.com/anysidayu  
http://anysidayu.blogspot.com
http://akademibekerjadirumah.blogspot.com

Nama jemaah:  ANYS IDAYU ZAKARIA

No  fon : 017-7912993

No ahli:  ATJ 005
Read More...

Telekung Solat



Tajuk/headline: telekong solat dewasa

Details produk: telekong solat

Harga produk:RM85

Link (fb/blog/ig):  https://m.facebook.com/Kamarul Rafiny Kamarudin//

Nama jemaah: azlina

No  fon : 013-9371865

 postage : RM10 per pcs

No ahli:  ATJ 051
Read More...

GEL PEMBERSIH WANITA


Tajuk/headline: PERMATA SUNTI HERBALFEMININEWASH

Details produk: GEL PEMBERSIH WANITA

BUNTU  mencari pembersih wanita yang dapat menghilangkan keputihan,kegatalan,berbau dan darah haid yang hanyir?

Pada masa yang sama mencari pembersih wanita yang dapat mengetatkan kembali missv yang dah longgar..Happy tak kalau suami puji bila bersama macam malam pertama? :) Mestilah kan..

Pernah dengar PERMATA SUNTI HERBAL FEMININE WASH? Produk ni memang tengah HOT dan VIRAL di laman sosial..Diformulasikan oleh Pakar Sakit Puan..PS ni hanya terdiri dariada akar kayu dan herba2 semulajadi iaitu  dihasil daripada pati pinang muda, manjakani, pati sireh,temu kunci dan herbal semulajadi.. Yang penting TIADA BAHAN KIMIA.. 100% LULUS KKM

Sesuai untuk golongan perempuan dan lelaki dari muda hingga ke tua....

Untuk Perempuan
===============
<3 yang ada masalah keputihan yg kronik & berbau.
<3 masalah gatal2 di sekitar miss V
<3 ibu yg baru lepas bersalin
<3 adik2 yg dah start period
<3 para isteri yg nak menangi hati suami pn silalah cuba.. :-)

P/S : wanita mengandung dilarang menggunakannya...

Best kan..???
         Anda berminat...???
                          Ingin mencuba....???

#permataSunti
#stokisputrajaya
#intankushairi
#dropshipdanejendiperlukan

Harga produk: RM65

Link (fb/blog/ig): https://m.facebook.com/intankushairi

Nama jemaah: intankushairi

No tel: 019-3835300

Daerah/negeri (khasnya COD): semua urusan menggunakan poslaju

No ahli:  ATJ056
Read More...

The Khadhut







Tajuk/headline: The.khadhut

Details produk: kasut sneakers , running shoes (lelaki dan perempuan)

Harga produk: dalam promosi

Link (fb/blog/ig): https://m.facebook.com/The.Khadhut/

Nama jemaah: fashwan

No tel: 0162542065

Daerah/negeri (khasnya COD):  postage only 7-14 hari

No ahli:  ATJ111
Read More...